Nieuws Vlaams Brabant Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA

Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA

Hij is er: GMS-Leuven verwelkomt de EQA

Sportief, compact én elektrisch. Met de EQA stelde Mercedes-Benz onlangs een nieuwe e-generatie voor. Deze gloednieuwe bolide is nu al te ontdekken bij GMS-Leuven. Al heeft de concessie nog meer in petto.

Na de EQC, de EQV en de smart EQ wordt het Mercedes EQ-portfolio uitgebreid met de lancering van de EQA, het eerste 100% elektrische model van de compacte wagens. Met een rijbereik van maximaal 424 kilometer en een oplaadtijd bij sneloplaadpunten van 10 naar 80 procent in slechts 30 minuten verwelkomt GMS-Leuven met de EQA een echte nieuwe blikvanger in elektrisch rijden.

“Het gevoel en de beleving van een Mercedes-Benz-wagen blijven aanwezig dankzij het luxueuze design en het onevenaarbare comfort. En door zijn krachtige elektromotor trekt de EQA in slechts 8,9 seconden op van 0 tot 100 kilometer per uur”, vertelt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen. “Bovendien beschikt de EQA over verschillende uitrustingspakketten die meerwaardezoekers de mogelijkheid bieden om een volledig eigen wagen samen te stellen.”

Dat gaat van een uitgebreide standaarduitrusting met meer comfort, een achteruitrijcamera en een automatische kofferklep tot een Advanced-pakket met extra oog voor een hoogwaardig interieur, technologie en interconnectiviteit. Wie echt voor de full option gaat, kiest voor het Premium-pakket met een surround geluidssysteem en een panoramaschuifdak.

De EQA staat nu in de showroom van GMS-Leuven. Prijzen starten vanaf 49.973 euro.

En er is meer…

GMS-Leuven mag terugblikken op een succesvolle salonperiode, waar trouwe en nieuwe klanten een mooie blijk van appreciatie hebben gegeven voor de concessie en haar merk. En dat kan eigenlijk over de hele GMS Group Mercedes-Benz worden gezegd, want ook bij Claes & Zonen in Tienen, Sint-Truiden en Tongeren en bij Groep JAM met concessies in Hasselt, Lommel, Bree en Dilsem-Stokkem werden sterke cijfers behaald.

“Met de komst van de EQA hebben we opnieuw iets om mee uit te pakken, maar er is nog meer op komst. Zo verwelkomen we dit najaar de Mercedes-Benz Vision EQS. Een 100 procent elektrische sedan die als familielid van de S-klasse ongetwijfeld de nieuwe standaard zal zetten in het luxesegment. Bovendien kan uw productieplek nu al gereserveerd worden, mits een voorschot van 1.500 euro. Zo maakt u aanspraak op één van de eerste wagens die binnenkort van de band rollen.”

Wie meer wil weten over de EQS en/of de wagen wil reserveren kan terecht op deze website en kiezen voor GMS-Leuven als persoonlijke concessiehouder.

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.