Nieuws Vlaams Brabant Hondentraiteurdienst haalt miljoen op

Hondentraiteurdienst haalt miljoen op

Hondentraiteurdienst haalt miljoen op

HULDENBERG – Hondentraiteurdienst Dog Chef uit Huldenberg heeft een miljoen euro opgehaald tijdens een recente kapitaalronde. De centen dienen om de explosieve groei in het aantal klanten de baas te kunnen en de werkplek te verbeteren en uit te breiden. 

Dog Chef is het geesteskind van ondernemers Alexis D’Outremont en Alex Cardon, gekend als oprichters van  Qustomer (nu Joyn), het gratis platform dat klantenkaarten van handelszaken combineert.

4.000 klanten

Na de verkoop van Joyn aan ING, in 2016, startten de twee mannen Dog Chef op, een hondentraiteurdienst. Intussen groeide het aantal klanten aan van 800 tot 4.000 (abonnementen voor dagelijkse porties aangepaste hondenvoeding) en heeft de onderneming 35 werknemers in dienst in een uit de kluiten gewassen gebouw aan Wolfshaegen in Huldenberg. In Frankrijk werd een filiaal geopend om de markt aldaar te voorzien van verse en gezonde hondenvoeding. Ook in Nederland en Luxemburg worden klanten bediend via het Belgische platform.

Kapitaalronde 

Om de steile groei te financieren heeft Dog Chef recent 1 miljoen euro opgehaald bij twee business angels, Proplast en Seeder Fund. Met de centen zal Dog Chef onder andere hun werkplek verbeteren en uitbreiden. Dog Chef heeft de ambitie om de aanwezigheid op de bestaande markten nog te versterken, vooraleer er gewerkt wordt aan een verdere internationale groei. Allicht volgt er dit jaar een nieuwe kapitaalronde.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw
Dilbeek

Starter van de week: Roccoville

SINT-PIETERS-LEEUW/DILBEEK – Eind volgende maand opent Roccoville de deuren aan de Saviolaan in Dilbeek. In afwachting van de opening startte… Lees meer

Strombeek-Bever, Tielt-Winge
Strombeek-Bever

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

TIELT-WINGE/STROMBEEK-BEVER - Regalo Esclusivo, distributeur van trendy schoenen en handtassen, wil haar aanbod verder uitbreiden met de hippe slippers van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer