Nieuws Vlaams Brabant HR-speler opent Xtra kantoor op Dr. V. De Walsplein

HR-speler opent Xtra kantoor op Dr. V. De Walsplein

HR-speler opent Xtra kantoor op Dr. V. De Walsplein

KORTENBERG/DILBEEK/MACHELEN – HR-speler Xtra Interim & Select heeft een nieuw kantoor geopend op het Dr. V. De Walsplein in Kortenberg. Na Dilbeek en een inhouse samenwerking bij Aviapartner in Machelen is de vestiging in Kortenberg de 3de uitvalsbasis in Vlaams-Brabant. 

Onder het leidmotief “vinden, binden, boeien” biedt Xtra Interim & Select ervaren rekruteerders aan die vertrouwensrelaties ontwikkelen met klanten en kandidaten. Eigenaar Steven Ghesquière en zijn team timmeren al bijna 10 jaar aan de weg. Ook in het moeilijke 2020 bleef het bedrijf niet bij de pakken zitten. “Ondanks uitdagende economische omstandigheden zijn we blijven inzetten op groei en investeringen”, zegt founder en CEO Steven Ghesquière van Xtra Interim & Select.

Conny Wouters 

Na de eerdere opening van een filiaal in Dilbeek en een inhouse samenwerking met Aviapartner in Machelen opende Xtra Interim & Select begin deze maand een vestiging op het Dr. V. De Walsplein in Kortenberg. “Dit nieuwe kantoor hebben we geopend om onze Vlaams-Brabantse klanten nog beter te kunnen bedienen”, luidt het.   Conny Wouters is het gezicht van Xtra Interim & Select in de regio Kortenberg. Wouters zal het kantoor beheren samen met een consultant.

60 medewerkers 

Xtra Interim & Select is ontstaan in 2012 in het Antwerpse Deurne. Intussen telt de HR-speler een 15-tal kantoren in Vlaanderen. Naast interim biedt het bedrijf ook diensten aan in coaching, loopbaanbegeleiding en HR-technologie. Bij het bedrijf werken een 60-tal krachten.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot, Diest
Aarschot

Dienstenchequebedrijf kleurt witte vlek in

DIEST/LEUVEN/HALLE/ZAVENTEM/AARSCHOT/TIENEN -  Dienstenchequebedrijf Plus Home Services opent vandaag een nieuw filiaal in Diest. De nieuwe zaak, aan de Felix Moonsstraat,… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer