Nieuws Vlaams Brabant Huisdierenpraktijk voor gesloten bowlingzaak

Huisdierenpraktijk voor gesloten bowlingzaak

Copy: Google Street View.

Huisdierenpraktijk voor gesloten bowlingzaak

LEUVEN – Na de hoofdzetel in Kortenberg en een vestiging in Zaventem opent dierenartsenpraktijk Akuut eind dit jaar of begin volgend jaar een derde filiaal, in de voormalige bowlingzaak Bowl Kings aan de IJzerenmolenstraat in Heverlee.

David Haelterman (43) en zijn partner Karlien Vanparys (36), zaakvoerders van dierenartsenpraktijk Akuut, bereikten met de eigenaars van de zaal een akkoord tot overname.

“Het pand is ideaal gelegen en perfect bereikbaar, aangezien er ook heel wat parkeerplaats is door de nabijheid van Parking Bodart. Omwille van het feit dat we een groepspraktijk zijn die 29 personeelsleden telt, zal de grote oppervlakte van het gebouw in ons voordeel spelen”, zegt Haelterman bij de collega’s van Het Nieuwsblad.

In de nieuwe dierenartsenpraktijken zullen enkele gespecialiseerde apparaten die heel wat ruimte innemen, worden ondergebracht en komt er onder andere een gescheiden wachtzaal voor honden en katten. In de nieuwe praktijk zullen ook een 10-tal consultatieruimtes worden uitgebouwd, evenals een lab voor bloed-en urineonderzoek.

De werken aan de nieuwe huisdierenpraktijk starten asap en zouden eind dit jaar, mogelijk zelfs begin 2022 afgerond worden. Hoeveel Haelterman en Vanparys betaald hebben voor het pand is niet gecommuniceerd.

Door de sluiting van Bowl Kings begin dit jaar blijft er in Leuven nog één bowlingzaak over, Bowling Leuven  aan de Naamsestraat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.