cybersecurity

IC Verzekeringen en Eye Security bundelen hun krachten voor betere cyberbeveiliging

De Brusselse social profit-verzekeraar IC Verzekeringen is een strategisch partnerschap aangegaan met Eye Security. Samen hopen ze sociale ondernemingen een betere bescherming te kunnen bieden tegen cyberrisico's.

De noodzaak om een externe partner te vinden die zich specialiseert in cyberbeveiliging, ontstond vanuit het groeiende belang van cyberveiligheid voor zowel IC Verzekeringen als haar klanten. Eind 2019 werd de verzekeringsmakelaar zelf slachtoffer van een aanval en daarom wilt het bedrijf zich nu meer focussen op veiligheid, zowel voor zichzelf als voor klanten. Ze kozen Eye Security als partner op basis van zijn beschermingsoplossingen, die zorgen voor een betere beveiliging en een snelle reactie in het geval van een cyberincident.

“IC Verzekeringen heeft een nieuwe stap gezet om zijn klanten in de social profit sector een betere bescherming te bieden. Dankzij onze samenwerking met Eye Security kunnen we nu een extra incidentpreventie- en responsservice aanbieden naast onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen”, aldus Michel Höftman van IC Verzekeringen.