Nieuws Vlaams Brabant Concessiehouder wrapt gloednieuwe ID.3

Concessiehouder wrapt gloednieuwe ID.3

Concessiehouder wrapt gloednieuwe ID.3

BOORTMEERBEEK/KAMPENHOUT/MACHELEN/BERTEM/AARSCHOT – Concessiehouder Jennes organiseert momenteel een bijzondere actie met de elektrische Volkswagen ID.3. Al wie een gloednieuwe ID.3 bestelt kan het voertuig laten wrappen in een kleur naar keuze en/of laten branden conform de huisstijl van de onderneming/klant. 

 

Jennes kocht een tijdje geleden een reeks Volkswagen ID.3’s aan, de eerste elektrische versie (uitrusting First+) van de middenklasser. De VW’s zijn in een witte uitvoering en worden aan interessante voorwaarden in de markt gezet.

“De voertuigen worden niet alleen scherp geprijsd uit stock geleverd, de klant heeft ook de mogelijkheid om het voertuig te laten wrappen in een van de meer dan 15 beschikbare kleuren”, zegt Jeroen Brams van Jennes. Bovendien kunnen klanten eventueel de ID.3 laten branden overeenkomstig de huisstijl van de onderneming/klant.

Om de actie extra in de verf te zetten liet Jennes een kleurrijke promostand opbouwen op de terreinen van de carrosserie in Kampenhout-Sas. Vanop de openbare weg zie je de gewrapte VW ID.3 en enkele niet behandelde vriendjes. “De wagens zijn goed uitgerust,  fiscaal interessant en hebben een gunstige TCO”, zegt Brams. De VW ID.3’s zijn te bezichtigen in de concessies van Jennes in Boortmeerbeek, Aarschot, Bertem en Machelen. “De actie loopt zo lang de voorraad strekt”, besluit Brams.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.