Nieuws Vlaams Brabant Ikea Zaventem en Anderlecht blijven dicht

Ikea Zaventem en Anderlecht blijven dicht

Ikea Zaventem en Anderlecht blijven dicht

ikea2De nasleep van de aanslagen van dinsdag zal ook de komende dagen nog te voelen zijn in het economische leven in de provincie.

Zo besloot Ikea België om de woonwarenhuizen in Zaventem en Anderlecht ook vandaag, woensdag 23 maart, nog gesloten te houden. “De emotionele impact in deze twee winkels was uitzonderlijk en we willen onze medewerkers van de betrokken winkels de kans geven om de gebeurtenissen te verwerken en eventueel praktische zaken te behandelen”, zegt het bedrijf.  Donderdag gaan beide winkels normaal gesproken weer open voor onze klanten.

“Als gevolg van de verschrikkelijke gebeurtenissen in Brussel en op de luchthaven van Zaventem, hebben EY, BNP Paribas Fortis, De Tijd en L’Echo besloten om de prijsuitreiking van de Overheidsorganisatie van het Jaar op 24 maart te verplaatsen naar een latere datum”, zegt Christophe Ballegeer van EY Belgium. “Uit respect voor de slachtoffers, vinden wij het niet gepast om onder deze omstandigheden een feestelijk evenement te organiseren.”

Het provinciaal coördinatiecomité vergaderde vanochtend al in het crisiscentrum van de luchthaven in Zaventem. Vandaag wordt met de luchtvaartmaatschappijen bekeken  hoe de zowat 1.500-tal gestrande passagiers  van 89 verschillende nationaliteiten zo snel mogelijk naar of dichtbij hun bestemming kunnen gebracht worden.

De luchthaven blijft ook vandaag dicht, de kans is groot dat dit tot het paasweekend zo blijft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.