Nieuws Vlaams Brabant IPG verlengt titel “Top Employer”

IPG verlengt titel “Top Employer”

Archiefbeeld, pre-corona periode.

IPG verlengt titel “Top Employer”

LEUVEN/DIEGEM – callcentergroep IPG, met onder andere vestigingen in Leuven en Diegem, heeft voor de 2de keer op rij de titel van TOP Employer binnengehaald. “We worden beloond voor de acties die we ondernemen om onze mensen centraal te stellen en een goede werkomgeving te creëren”, zegt Marketing Manager Glenn Franssens van IPG. 

 

Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar waarbij ieders manier van werken en denken door de gezondheidscrisis werd verstoord. “Dit gegeven heeft ons er evenwel niet van weerhouden om ook in deze bijzondere periode de kracht te tonen om onze mensen te allen tijde op de eerste plaats te zetten”, zegt Glenn Franssens. “Het is door de samenwerking, inzet en motivatie van al onze medewerkers dat IPG snel heeft kunnen schakelen en zich heeft kunnen aanpassen aan het nieuwe normaal.”

HR Best Practices Survey 

Deze aanpak legt IPG geen windeieren. Voor het 2de jaar op rij behaalde de callcentergroep de titel van TOP Employer in België binnen. IPG behaalde opnieuw een positief resultaat op de HR Best Practices Survey waarbij ze aan de hand van meer dan 100 vragen over 600 praktijken met betrekking tot de ontwikkeling van mensen geëvalueerd werd. IPG pakte vorig jaar een primeur: nooit eerder was een contactcenter in België erin geslaagd om de Top Employer erkenning binnen te halen. Het wereldwijde Top Employer–netwerk bestaat uit meer dan 1.600 Top Employers erkend in 120 landen/regio’s.

IPG 

IPG is de specialist en lokale marktleider voor klantcontacten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van 1.600 medewerkers verzorgt IPG België dagdagelijks  klantinteracties.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Meise
Meise

Stephex Group koopt manège

MEISE - Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil… Lees meer