Nieuws Vlaams Brabant iReachm neemt 25 procent in SmartConnect

iReachm neemt 25 procent in SmartConnect

iReachm neemt 25 procent in SmartConnect

ireachmeiReachm, een starter uit Asse, neemt een belang van 25 procent in zijn partner SmartConnect. SmartConnect ontwikkelt een middleware-platform genaamd Smartcall. Smartcall stelt bedrijven in staat om eenvoudig contextuele informatie van computers en mobiele toestellen naar andere bronnen over te dragen om zo de klantenervaring te verbeteren.

Enkele weken geleden haalde iReachm 320.000 euro kapitaal op. Dat lukte dankzij de crowdfunders, Business Angels, PMV en Belfius. “Met dit bedrag konden we ons Minimal Viable Product lanceren, sales & marketing campagnes financieren en de nodige upgrades en modificaties maken om de levensvatbaarheid van ons bedrijfsmodel en zijn werking aan te tonen”, zegt stichter Peter Staveloz.

Begin deze maans lanceerde iReachm zijn eerste commerciële product.  “Het is een intelligente persoonlijke assistentiedienst die aan mobiele gebruikers wordt verleend”, zegt Staveloz. “Naast dit product lanceren we met iReachm ook een app waarmee gebruikers hun toestel slim kunnen configureren om de persoonlijke assistent te activeren.”

Peter Staveloz ziet een grote synergie mogelijk tussen SmartConnect en iReachm: “Er zijn niet alleen technologische mogelijkheden, maar we denken ook aan gezamenlijke inspanningen op het vlak van product, sales & marketing.Dezze samenwerking heeft voor ons ook het voordeel dat we een grotere betrokkenheid krijgen in het ontwikkelingsproces. Dat maakt ons sterker in de onze langetermijnvisie.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.