Nieuws Vlaams Brabant Isolatiebedrijf uit Grimbergen past website aan na Vlaamse kritiek

Isolatiebedrijf uit Grimbergen past website aan na Vlaamse kritiek

Isolatiebedrijf uit Grimbergen past website aan na Vlaamse kritiek

isolatieVlaanderen Isoleert is vorig weekend onder vuur komen te liggen omdat het zich zou vermommen als Vlaamse overheid. Het blijkt echter om een vrij eenvoudige communicatiestoornis te gaan. Het isolatiebedrijf uit Grimbergen betreurt dat zijn website gepercipieerd wordt als een website van een overheidsdienst. Het gaat een aantal tekstuele aanpassingen doorvoeren om verdere verwarring te voorkomen.

De Vlaamse overheid en de Vlaamse Ombudsdienst waarschuwden voor de website vlaanderenisoleert.be. Die lijkt op communicatie vanuit de Vlaamse overheid. Maar is gewoon een initiatief van een commercieel isolatiebedrijf uit Grimbergen.

“Zelf zien wij dat zo niet. Het is ook nooit onze bedoeling geweest. Maar blijkbaar wordt het wel zo gepercipieerd door sommigen. We zullen dan ook aanpassingen doorvoeren op onze site ten einde deze mogelijke verwarring in de toekomst voor iedereen te voorkomen”, stelt het bedrijf. Aan een naamsverandering denkt initiatiefnemer Raoul Kiksen niet. “Het is een campagnekreet: samen naar een groener en duurzaam Vlaanderen.”

Vlaanderen Isoleert, dat ruim dertig werknemers telt, is een zusterbedrijf van Nederland Isoleert. Daar heeft het bedrijf nooit dergelijke problemen gekend. Kiksen was dan ook verrast toen hij het nieuws vernam. Het bedrijf gaat de Vlaamse ombudsman uitnodigen voor een gesprek.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.