Nieuws Vlaams-Brabant Jarige Premed verstevigt samenwerking met Confederatie Bouw

Jarige Premed verstevigt samenwerking met Confederatie Bouw

Arbeider aan de slag.

Jarige Premed verstevigt samenwerking met Confederatie Bouw

Het Leuvense Premed, de externe dienst inzake medisch toezicht en preventie op het werk,  bestaat 50 jaar. Meteen wordt een verstevigende partnerschapovereenkomst  met stichtend lid Conferentie Bouw Vlaams-Brabant aangekondigd. 

De vereniging Premed werd opgericht door verschillende bedrijven in de regio in 1968. De Confederatie Bouw Vlaams-Brabant, dat mee aan de wieg stond van Premed, verstevigt nu de samenwerking met een partnerschapovereenkomst.

Opleiding, veiligheid en preventie

Premed gaat voortaan na hoe het de Confederatie Bouw en de bouwondernemingen in de regio verder kan ondersteunen op het gebied van welzijn op het werk. Premed werkt hiervoor samen met dienstverleners zoals Groep S, de Federale Verzekeringen en Constructiv.  Concreet gaat de Confederatie Bouw Vlaams-Brabant nagaan welke behoefte er is op gebied van opleiding en zal Premed onderzoeken welke dienstverlening de organisatie bijkomend kan aanbieden inzake veiligheid en preventie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.