Nieuws Vlaams-Brabant JCI zoekt jonge beloftevolle ondernemers

JCI zoekt jonge beloftevolle ondernemers

JCI zoekt jonge beloftevolle ondernemers

LEUVEN/HALLE/VILVOORDE/BRUSSEL – In maart 2020 reikt JCI Vlaams-Brabant opnieuw de prestigieuze award uit aan de meest verdienstelijke jonge ondernemer die Vlaams-Brabant én Brussel rijk is. Heb jij een boeiend ondernemersverhaal te vertellen? Zijn jouw ervaringen inspirerend voor andere jonge ondernemers? Dan ben jij misschien de kandidaat die JCI zoekt! 

Via de Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer’ wil JCI Vlaams-Brabant jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. Tijdens de verkiezing stelt de organisatie ieder jaar een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar voor.

Winnaar 

De winnaar neemt als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant & Brussel, deel aan de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar. “We willen hiermee een nieuwe generatie van young potentials inspireren om te ondernemen, maar ook het jong ondernemerschap in onze regio een duwtje in de rug geven”, luidt het bij JCI Vlaams-Brabant.

Criteria 

Ben jij die straffe ondernemer met een uniek verhaal? Voldoe jij aan onderstaande criteria? Dan maak je kans op de Award van Jonge Ondernemer van het jaar 2020. De criteria zijn:

  • Je draagt waarden zoals durf, initiatief, teambuilding, maatschappelijke bijdrage en management hoog in het vaandel.
  • Je bent een jonge ondernemer onder de 40 jaar met een sterke ondernemingszin of die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van bedrijvigheid in onze provincie.
  • Je bezit persoonlijke uitstraling, gekoppeld aan de notie “durvend ondernemen”, zowel binnen als buiten de onderneming en/of maatschappij, waarbij je kwaliteiten als mens centraal staan.
  • Je onderneming is gevestigd in Vlaams-Brabant of Brussel en draait een minimum omzet van 500.000 euro op jaarbasis.

Laureaten

Volg jij Moustapha Kharbouch (Ensur, 2019), Steven Tielemans (THEOplayer, 2018), Wouter Foulon (Comate, 2017), Thijs Claes (Daddy Kate, 2016), Samuel Dewever (Destiny, 2015) of Nico Van De Velde (Hotel Hungaria, 2013) op? Of heb jij contacten bij bedrijven die voldoen aan deze criteria? Neem dan snel contact op met Stefanie Laeveren via mail kandidaten@vlbrjo.be of telefonisch 0478-64.05.03.

Over JCI

JCI (Junior Chamber International) is een vereniging voor jonge, ondernemende mensen tussen de 18 en 40 jaar die zichzelf en de wereld om hen heen willen verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 32 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. Ze werken samen aan straffe business projecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.