Nieuws Vlaams-Brabant Jonathan bevestigd als IT-directeur bij ADESA Europe

Jonathan bevestigd als IT-directeur bij ADESA Europe

Jonathan bevestigd als IT-directeur bij ADESA Europe

TIENEN – ADESA Europe, het online veilingplatform voor voertuigen met zetel in Tienen, heeft Jonathan Luyckx na een ad interim periode bevestigd als IT-directeur. Luyckx zal rapporteren aan CEO Johan Meyssen. 

Jonathan begon zijn carrière als freelance IT-consultant en besloot daarna zijn eigen IT-bedrijf op te starten, dat hij uiteindelijk 3 jaar later verkocht. Daarna werkte hij telkens 4 jaar bij McKinsey & Company eb Cegeka.

Eind 2020 solliciteerde hij voor de functie van Head of Development bij ADESA Europe. Jonathan kwam aan boord in januari 2021 en in april promoveerde ADESA hem tot acting IT-director. Vandaag is hij officieel in die functie bevestigd. Jonathan zal rapporteren aan Johan Meyssen, CEO van ADESA Europe. Luyckx wordt ook lid van het senior managementteam van ADESA Europe.

“Jonathan heeft een schat aan kennis en expertise in het IT-domein. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste kennis en ervaring heeft om onze IT-afdeling naar een hoger niveau te tillen, waardoor ons bedrijf nog meer toegevoegde waarde zal kunnen bieden aan onze klanten. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Jonathan welkom te heten in het managementteam”, zegt Johan Meyssen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.