Nieuws Vlaams-Brabant Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties

Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties

Jungheinrich kiest nieuwe transporteur voor BeLux-operaties

LEUVEN/NEDER-OVER-HEEMBEEK – Sinds begin deze maand werken leverancier van intralogistieke oplossingen Jungheinrich en transporteur Ziegler samen voor het nationale transport van Jungheinrich in België en Luxemburg. De coöperatie omvat zowel het transport van nieuwe, occasie als huurtrucks.

“Bij het kiezen van een nieuwe transportfirma zijn we niet over één nacht ijs gegaan”, zegt Harm de Vries, Managing Director van Jungheinrich NV. “We waren op zoek naar een transporteur die – net als Jungheinrich – kwaliteit en een goede service vooropstelt. Die partner hebben we in Ziegler gevonden. Ook de flexibiliteit die Ziegler aan de dag legt om onze trucks snel bij onze klanten te krijgen, weten we te waarderen.”

“Bij Ziegler zijn we verheugd om voortaan deel uit te maken van de customer journey die Jungheinrich aan zijn klanten wil bieden. Met Jungheinrich als partner wordt onze deskundigheid in het vervoer van specifieke producten bovendien opnieuw verruimd. We zullen er dan ook alles aan doen om van dit partnership een succes te maken”, zegt Xavier Vanwynsberghe, Corporate Key Account & Sales Director Ziegler BeLux.

Ziegler, opgericht in 1908 en met hoofdkantoor in Neder-Over-Heembeek, is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Met meer dan 3.200 werknemers wereldwijd exploiteert Ziegler een netwerk met 154 vestigingen in meer dan 15 landen en partnerbedrijven in nog eens 80 landen. In tegenstelling tot grote wereldwijde transportconcerns die industrialiseringsgericht werken, heeft Ziegler zich er altijd toe verbonden een familiebedrijf te blijven.

Jungheinrich werd in 1953 opgericht. Met een omvangrijk portfolio aan material handling uitrusting, logistieke systemen en diensten biedt Jungheinrich zijn klanten oplossingen op maat voor de uitdagingen die de Industrie 4.0 met zich meebrengt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.