Nieuws Vlaams-Brabant Kantoorhouder Chris Goubert zet ‘professionele ommezwaai’ in

Kantoorhouder Chris Goubert zet ‘professionele ommezwaai’ in

Chris vond geen innerlijke rust meer in haar job en besloot te vertragen. Foto jvi

Kantoorhouder Chris Goubert zet ‘professionele ommezwaai’ in

DILBEEK – Na een carrière van 29 jaar als zelfstandig kantoorhouder in de bankwereld gooide Chris Goubert (52) uit Dilbeek het roer volledig om. De zaak werd verkocht en ze ging aan de slag als ‘omwentelcoach’.

Chris kan als ervaringsdeskundige perfect meespreken over grote veranderingen. Bijna dertig jaar was ze zelfstandig kantoorhouder in de bankwereld, en recent nam ze een belangrijke beslissing.

“Het was een job die ik altijd graag uitoefende, maar helaas ook eentje waarin ik geen innerlijke rust meer vond”, zegt Chris. “Ik koos er bewust voor om te vertragen en de zaak werd verkocht. ”

“Ik kijk met een goed gevoel terug op die carrière waaruit ik jarenlang veel voldoening haalde”, gaat ze verder. “Ik koester mijn ervaring als manager en klantenadviseur, en probeer in mijn nieuwe uitdaging de oude en de nieuwe ik zo veel mogelijk te verbinden. Ze zijn allebei een deel van mij en het maakt mijn aanpak daarom zowel resultaatgericht als empathisch.”

Energie

Chris volgde verschillende opleidingstrajecten en mag zich intussen loopbaan- en oplossingsgerichte coach noemen. Zelf omschrijft ze zich als ‘omwentelcoach’.

“Je kan naar mij stappen met om het even welk probleem, maar evengoed met elke vraag of wens tot verandering”, aldus Chris. “Elke vraag die jou helpt om vooruitgang te boeken in je leven en jou meer voldoening kan geven in wat je doet zowel in de privé- als in de werksfeer, is een goeie vraag. Voor de ene gaat dat over succesvol zijn, voor de andere over goede relaties hebben, over gezondheid, of over gelukkig zijn in het algemeen.”

“Zelf voel ik me gelukkig als ik kan bijdragen aan het welzijn van anderen”, besluit Chris. “Ik krijg energie als ik groei en potentieel zie bij mensen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.