Nieuws Vlaams Brabant Kapper, renovatiebedrijf, hotel en nog 5 zaken in faling

Kapper, renovatiebedrijf, hotel en nog 5 zaken in faling

Kapper, renovatiebedrijf, hotel en nog 5 zaken in faling

BIERBEEK/GRIMBERGEN/TERNAT/WEMMEL/DIEGEM/ZAVEMTEM – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 8 bedrijven en een vzw failliet verklaard. 

De vzw Exit, gevestigd aan de Langestraat in Bierbeek, heeft de boeken neergelegd. Exit was actief in de organisatie van cursussen en tentoonstellingen rond fotografie. Curator Marc Dewael is aangesteld. In deelgemeente Lovenjoel is het doek gevallen over varkenshouderij Vabi, Neervelpsestraat. Curatoren Dirk De Maeseneer en Johan Mommaerts zijn hier aan zet.

Er is geen toekomst meer voor elektrozaak Andrzej Kielkucki, G. De Donderstraat in Beigem (Grimbergen). De zaak was actief in onder andere het onderhoud van computers. Curator Thierry Van Doosselaere zal bij de man langsgaan. Van Doosselaere zal ook de faling beheren van kapperszaak Coiffure MGM, Dr. H. Folletlaan in Wemmel. Diezelfde curator moet de faling beheren van krantenshop Christian Goossens, gevestigd op de luchthaven van Zaventem. Ook de faling van renovatiebedrijf Droomhuis Group, Jan Dilsstraat in Diegem, zit in zijn portefeuille.

Curator Christian Van Buggenhout, ten slotte, heeft ook 3 dossiers op zijn bureau. Hij zal de faling opvolgen van het bedrijf Top Management Europe, De Brocquevillelaan in Sint-Lambrechts-Woluwe. Top Management Europe was actief als uitgever. Ook zal Van Buggenhout de boeken nakijken van het failliete snoepgoedbedrijf Casa Mia Candy Shop, Fabriekstraat in Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw). Ook het faillissement van de vennootschap Veluptas, Brusselstraat in Ternat, is toegewezen aan Van Buggenhout. Veluptas is het bedrijf achter familiehotel ’t Fornuis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Evere
Evere

Pluim op de hoed: WeWork werkt

EVERE - Iris, het facilitaire en industriële dienstverleningsbedrijf uit Evere, heeft de Corporate IT Award 2020 gewonnen met de oplossing… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven, Merchtem
Leuven

IJsketen zoekt franchisenemers

LEUVEN/MERCHTEM  - IJsketen Capoue, spreek uit "kapoe", zoekt franchisenemers voor de uitbating van nieuwe filialen. Ook in Vlaanderen wordt er… Lees meer

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer