Nieuws Vlaams-Brabant Kasteelhotel zoekt nieuwe eigenaar

Kasteelhotel zoekt nieuwe eigenaar

Credit: Living-stone.

Kasteelhotel zoekt nieuwe eigenaar

BEERSEL – Het 17de eeuwse kasteelhotel ’t Gravenhof aan de Alsembergsesteenweg in Dworp (Beersel) staat te koop. 

Het kasteel beschikt over grote moduleerbare feest-, receptie en/of vergaderzalen met een totale capaciteit van 200 tot 300 personen, 26 luxueuze kamers, een brasserie met aparte ingang en een terras voor  recepties en/of walking dinners.

Het kasteel werd tussen 1988 en 1992 gerenoveerd tot een 3-sterrenhotel. Op het domein bevindt er zich nog een koetshuis dat opportuniteiten kan bieden voor de uitbreiding van uw activiteiten en verschillende parkeerplaatsen. Het kasteel is volledig vrij van gebruik bij akte en de aankoop kan gebeuren onder verkoop van het vastgoed of verkoop van de aandelen.

’t Gravenhof is gelegen op een lap grond van iets meer dan 4 hectare, de bewoonbare oppervlakte bedraagt 2.115 m2. Enkele jaren geleden stond het kasteelhotel al te koop voor ongeveer 4,8 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.