Nieuws Vlaams-Brabant Keyware hengelt concullega binnen

Keyware hengelt concullega binnen

Guido Van der Schueren.

Keyware hengelt concullega binnen

ZAVENTEM – Het in Zaventem gevestigde Keyware Technologies heeft sectorgenoot Payment Solutions uit Haaltert overgenomen. Hierdoor breidt Keyware zijn klantenbestand uit met ongeveer 2.500 contracten.

Payment Solutions is gevestigd in Haaltert, en is eveneens actief in de markt van de elektronische betaaloplossingen. Haar cliënteel situeert zich voornamelijk in Vlaanderen en Brussel. Ook na de overname zal Payment Solutions verder operationeel blijven zoals voorheen.

Keyware Technologies Groep breidt met de integratie van Payment Solutions haar bestaande portefeuille uit met ongeveer 2.500 contracten. Payment Solutions zo goed als vrij van (financiële) schulden. De bijdrage van deze acquisitie tot de geconsolideerde omzet en EBITDA van 2022 (IFRS) wordt geraamd op respectievelijk  2,3 miljoen euro en 440.000 euro.

Guido Van der Schueren, CEO Keyware Technologies: “We zijn verheugd een akkoord te hebben bereikt met Payment Solutions en kijken ernaar uit om de klanten en medewerkers te verwelkomen bij Keyware Technologies Groep. Door deze overname versterken we onze positionering op de Belgische markt – meer bepaald in Vlaanderen en Brussel – en realiseren we een groei van om en bij de 15% in het klantenbestand. Naast de significante groei die dit bedrijf in 2021 optekende, zien we aansluitend een complementaire marktbenadering alsook belangrijke synergieën door een verdere optimalisatie van het terminal- en acquiringaanbod doorheen het jaar 2022. “

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.