Nieuws Vlaams Brabant Koeweit bestelt 4.000 schoolborden in Diest

Koeweit bestelt 4.000 schoolborden in Diest

Koeweit bestelt 4.000 schoolborden in Diest

Gert-Van-ErumDe producent van schoolmeubilair Vanerum uit Diest, heeft enkele grote internationale orders moeten verwerken. Zo werden er maar liefst 4.000 interactieve schoolborden geleverd aan het ministerie van Onderwijs in Koeweit. “Een deal van 1,8 miljoen dollar, waarbij we moesten opboksen tegen de grote wereldspelers,” zegt CEO Gert Van Erum in Tijd Connect. “Ook in Zuid-Afrika haalden we zopas een tender voor 800 installaties binnen. Naast het Midden-Oosten en Afrika blijven we focussen op Europa, maar op termijn trekken we ook naar Amerika.” Het bedrijf haalt nu al zowat de helft van de omzet uit export.

Vanerum heeft de naam van de poot voor innovatieve, digitale toepassingen en software, trouwens onlangs omgedoopt tot i3-Group. Dit moet het bedrijf internationaal meer weerklank geven. “Voor de traditionele producten houden we vast aan het lokaal sterke merk Vanerum, dat al sinds 1968 bestaat,” besluit Gert Van Erum. (Kurt Meers)

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.