Nieuws Vlaams Brabant Lens trekt in nieuwe kantoren

Lens trekt in nieuwe kantoren

Lens trekt in nieuwe kantoren

kantoorlensLens nv  nam recent zijn intrek in een nieuw kantoorgebouw in Kapelle-op-den-Bos. Het eerste gedeelte van de nieuwbouw, waar de kantoren en testruimten werden ondergebracht, werd half maart opgeleverd. De afwerking van de opleidingsruimten is gepland voor het einde van deze maand.

Lens nv is vooral actief in assessment- en development centers, individuele coaching, loopbaan coaching en HR-ondersteuning op het gebied van selectie, development en training.

De organisatie werd in 2006 opgericht door Catherine Kerssebeeck en zij bouwde het bedrijf verder uit met een team van professionals. “Doorheen de jaren zijn we gegroeid van een generalistische HR-dienstverlener naar een specialist in bewust gekozen HR-domeinen. We begeleiden bedrijven in hun zoektocht naar het aanwezige potentieel in hun onderneming, ondersteunen hen in het aanwerven van de juiste kandidaat, begeleiden een fusie om de juiste werknemer op de juiste job te plaatsen en zetten in op individuele coaching van zowel managers als teamleaders.”

Om verder te kunnen groeien, werd uitgekeken naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden in een nieuwbouwpand in Kapelle-op-den-Bos, vlak naast het industrieterrein van Londerzeel, met directe aansluiting op de A12.

“De verhuis naar de nieuwe kantoren was noodzakelijk om de stijgende vraag naar assessment & development centers te kunnen blijven realiseren. Daarbij was het belangrijk een locatie te vinden die centraal gelegen was, vlot bereikbaar en met voldoende testruimten en een opleidingsruimte”, aldus Joost Vergauwen, partner van Lens nv. “Het gebrek aan een opleidingsruimte was een probleem. De  succesvolle opleiding Groeien in de rol van teamleader kunnen we nu ook in eigen huis organiseren. Niet alleen voor bedrijven maar ook in open opleidingssessies.”

De verhuis was een eerste fase in de verdere positionering en uitbouw van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.