Nieuws Vlaams-Brabant Leuvenaar krijgt topfunctie bij Belgische Kamer van Koophandel in New York

Leuvenaar krijgt topfunctie bij Belgische Kamer van Koophandel in New York

Foto Shutterstock

Leuvenaar krijgt topfunctie bij Belgische Kamer van Koophandel in New York

LEUVEN – Sophie Berben is de nieuwe managing director bij de Belgisch-Amerikaanse Kamer van Koophandel in New York. Ze treedt in de voetsporen van Valerie en Laurence Van den Keybus, die sinds 2019 co-managing directors waren.

De Leuvense Sophie Berben bouwde een indrukwekkende carrière uit in de media en entertainment. Meest recent was Berben head of studio bij media- en marketinghuis Hotel Hungaria.

“Ik ben enorm vereerd om deel uit te mogen maken van deze prachtige Belgische Kamer van Koophandel”, reageert Berben op haar benoeming. “Ik sta te popelen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en kijk ernaar uit om de toekomst mee vorm te geven. Internationale groei voor Belgische professionals, bedrijven en start-ups: dat is de focus.”

Sophie Berben zal nauw samenwerken met Charles-André Brouwers, die in januari Marianne Amssoms opvolgde als bestuursvoorzitter. “Ik kijk ernaar uit om samen met Sophie, haar team en onze raad van bestuur een nieuw hoofdstuk te schrijven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.