Nieuws Vlaams-Brabant Superster vindt zijn A-team bij Leuvense websiteontwikkelaar

Superster vindt zijn A-team bij Leuvense websiteontwikkelaar

Jo Deferm van Webhero.

Superster vindt zijn A-team bij Leuvense websiteontwikkelaar

LEUVEN – Het Leuvense websiteplatform Webhero, sinds 2014 gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, bouwde voor Ed Sheeran de concertpagina voor zijn net aangekondigde show in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Wanneer de ticketverkoop op zaterdag 25 september om 11u van start gaat, zal de website zonder probleem piekmomenten tot 300.000 bezoekers aankunnen.

Een maand geleden werd het Leuvense Webhero gecontacteerd door organisator FKP Scorpio met de vraag om een website te bouwen voor het evenement. Op 22 juli 2022 zal de Britse superster Ed Sheeran hier het beste van zichzelf geven voor een uitverkocht Koning Boudewijnstadion.

Makkelijk en toegankelijk

“FKP Scorpio was op zoek naar een websiteontwikkelaar die op een eenvoudig te beheren landingspagina alle info over één specifiek groot concert kon bundelen”, legt medeoprichter van Webhero Jo Deferm uit. “Dat is één van onze sterktes: wij kunnen heel snel schakelen en een toegankelijke, makkelijk te beheren pagina ontwikkelen. Bovendien hebben we al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen uit de muziek- en sportwereld. Maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet.”

Piekmomenten

De concertorganisator verwacht zich vanaf 25 september aan een massa fans die tickets willen bemachtigen. “We kregen de vraag om met de website pieken tot 300.000 bezoekers aan te kunnen”, vertelt medeoprichter en Technology Director Sander Claes. “Daarvoor hebben we geen speciale maatregelen moeten nemen. Door te werken met het Google Cloud Platform (GCP) wordt er automatisch extra capaciteit voorzien wanneer dat door de drukte nodig is.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Anderlecht, Asse
Anderlecht

Triest record! 24 falingen op 2 dagen

ZEMST/LEUVEN/TIENEN/BRUSSEL/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 24 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard op 2 dagen tijd.  Lees meer