Nieuws Vlaams Brabant Living Stone trekt naar architectenwoning

Living Stone trekt naar architectenwoning

Foto: Living Stone.

Living Stone trekt naar architectenwoning

LEUVEN – Het hoofdkantoor van vastgoedbedrijf Living Stone is sinds woensdag gevestigd in een architectenwoning langs de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee (Leuven). 

Volgens zaakvoerder Koen Hoste was de verhuizing niet gepland. “Maar soms komen er opportuniteiten die je niet kan laten liggen omdat ze goed passen bij de digitale revolutie én de wijzigende klantenbehoeftes die de klassieke dienstensector toch wel wat door elkaar schudt”, zegt Hoste. “Daarbij heb ik ook een voorliefde voor woningen uit de interbellumperiode. Ik heb mijn vastgoedhart verloren aan de unieke stadsvilla boven op de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee.”

De bekende Leuvense architect Théodore van Dormael (1872 – 1947), die in heel wat Leuvense straten  woningen en andere gebouwen realiseerde, bouwde deze woning voor zichzelf in 1929. In dezelfde Kardinaal Mercierlaan had van Dormael een 10-tal jaar eerder al 2 eclectische, historistische panden verbouwd tot architectenwoning.

Eerder dit jaar fuseerde Living Stone (1993°) met het Pajotse immomakelaar Pajota. De fusiegroep Living Stone telt zo’n 40 medewerkers en heeft kantoren in het Leuvense, de regio rond Brussel en Mechelen.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer