Nieuws Vlaams Brabant Luc Van den Hove genomineerd als Manager van het Jaar

Luc Van den Hove genomineerd als Manager van het Jaar

Luc Van den Hove genomineerd als Manager van het Jaar

Luc Van den hoveLuc Van den Hove (55), de CEO van imec International uit Leuven is een van de genomineerden voor de verkizing van Manager van het Jaar. Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van het weekblad Trends.

Van den Hove is PhD in Elektronica (KU Leuven). In 1984 werd imec opgericht, Van den Hove werd er teamleader interconnectietechnologie. In 2009 werd Luc Van den Hove CEO van het bedrijf saar ondertussen al 2.300 mensen werken.

In Trends zegt Van den Hove dat mooiste prestatie is dat imec kon evolueren van een klein labo tot een wereldspeler. Hij zegt er ook dat bedrijven uit Silicon Valley naar Leuven komen voor de siliciumtechnologie.

De andere finalisten voor de titel Manager van het Jaar 2015 zijn: Jan Boone (Lotus Bakeries), Luc De Mey (Cmosis), Alain Bostoens (Christeyns), Bart De Smet (Ageas), Peter Vyncke (Vyncke), Wim Dejonghe (Allen and Overy), Alain Bernard (DEME), Chris Van Doorslaer (Cartamundi) en Tom Heyman (Janssen Pharmaceutica)). De tien zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijk topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. Het publiek wijst via een voting de laatste vijf kandidaten aan, waarna de jury de uiteindelijke winnaar bepaalt.

De bekendmaking van de Manager van het Jaar 2015 vindt plaats op 6 januari in Brussels Expo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.