Nieuws Vlaams-Brabant Lust Bold Bistro heropent op nieuwe locatie

Lust Bold Bistro heropent op nieuwe locatie

Dit pand aan de Wieringstraat in Leuven wordt ingeruild voor een nieuw onderkomen in Tildonk.

Lust Bold Bistro heropent op nieuwe locatie

LEUVEN/HAACHT – Horecazaak Lust Bold Bistro ruilt zijn stek aan de Wieringstraat in Leuven in voor een nieuw en ruimer onderkomen aan de Kruineikestraat in Tildonk (Haacht). Komende week dinsdag 18 januari heropent de zaak de deuren. 

Over het interieur van de nieuwe zaak aan de Kruineikestraat in Tildonk wil medezaakvoerder Matthias Backx van Lust Bold Bistro nog niets kwijt. “Dat blijft top secret tot aan de opening volgende week dinsdagavond”, zegt de horecaondernemer.

Net voor Kerst 2021 draaiden Matthias en zijn collega’s hun laatste service op de vorige locatie, de Wieringstraat in Leuven. “Omdat er toch ambitie is om te groeien, voldeed dat pand niet langer”, zegt Matthias. Er werd uitgekeken naar een nieuwe locatie, en die werd in Tildonk gevonden. In het horecapand waar vroeger resto Beekveld was gevestigd, komt de nieuwe Lust Bold Bistro. “Er zijn hier veel meer mogelijkheden, en we beschikken over een 40-tal parkingplaatsen. Toch niet onbelangrijk voor een horecazaak. Bovendien hebben we meer plaats om onze gasten op een comfortabele manier te ontvangen”, luidt het nog.

Lust Bold Bistro serveert de Belgisch-Franse keuken maar zoekt ook naar gewaagdere combinaties. “We willen de mensen verrassen. Zo hadden we een tijdje geleden nog varkenswangetjes met een sorbet van peer klaargemaakt. Dat is iets niet alledaags maar het werd toch wel erg gesmaakt”, klinkt het nog.

Bij Lust Bold Bistro werken 6 mensen. De zaak is open van dinsdag tot en met zaterdag (telkens vanaf 18.30 uur), tijdens de weekdagen (di-vr) kan je er ook terecht voor lunch vanaf 12 uur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

D’Ieteren voert supercar in

DROGENBOS/KORTENBERG - D'Ieteren wordt invoerder van het Kroatische merk van elektrische hypercars Rimac. Dat heeft het bedrijf donderdagochtend bekendgemaakt tijdens… Lees meer

9 falingen

LEUVEN/HOEGAARDEN/DILBEEK/TERNAT/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel (NL) hebben 9 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer