Nieuws Vlaams Brabant Ma Reine et Moi herneemt workshops

Ma Reine et Moi herneemt workshops

Martine Veranneman.

Ma Reine et Moi herneemt workshops

LEUVEN – Martine Veranneman, zaakvoerster van het Heverleese slow fashion & bridal design concept Ma Reine et Moi, herneemt haar workshops na de gezondheidscrisis. 

Na een noodgedwongen “stilte” herneemt kledingontwerpster Martine Veranneman van atelier Ma Reine et Moi haar workshops. “Omwille van de huidige coronamaatregelen heb ik besloten om de inschrijvingen te beperken tot max 4 personen”, zegt Martine. “Om alles veilig te laten verlopen zal de ruimte geventileerd worden, is handgel beschikbaar, houden we 1,5 meter afstand en dragen we een mondmasker.”

Klassieke broek 

Tijdens de eerste reeks lessen leert Martine de cursisten een basispatroon te maken voor een klassieke broek. “Volgens je eigen maten en mooi aansluitend op je lichaam. Na het maken van een toile wordt het patroon volledig aangepast en werken we de pasfouten weg. Nadien kan je dit patroon omzetten in een eigen ontwerp. Met dit patroon ben je in staat verschillende broeken te ontwerpen”, luidt het.

Zomer-en hemdjurk 

Verder zijn er komende zomer nog workshops “zomerjurk zonder mouwen” en “hemdjurk met mouwen” gepland. Afspraak in het atelier aan de Naamsesteenweg in Heverlee. Voor de info en voorwaarden van de workshops raadpleeg je de website van Ma Reine et Moi of stuur je een e-mail naar info@mareineetmoi.be.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Zaventem
Leuven

Communicatiebureaus consolideren

LEUVEN/ZAVENTEM - Communicatiebureaus Propaganda (Zaventem), We Are Digital (Leuven) en Cypres (Leuven) gaan structureel samenwerken. Dat kondigen de managementteams van… Lees meer

Aarschot
Aarschot

Bedrijven trekken Vergaderbos in

AARSCHOT - Vergaderbos Demervallei in Langdorp bij Aarschot is een initiatief van het in Brussel gevestigde samenwerkingsplatform Actunited met als… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.