BWB-19

Maatwerkbedrijf zoekt algemeen directeur

LONDERZEEL - Maatwerkbedrijf BWB, met hoofdzetel in Londerzeel, zoekt een algemeen directeur. De m/v zal leiding geven aan het maatwerkbedrijf van de toekomst, innoveren in business modellen, nieuwe vormen van samenwerking opzetten en ambitieuze plannen realiseren.

BWB stelt 325 medewerkers tewerk. De visie van BWB is personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt extra kansen geven in de maatschappij door hen zinvol werk met een hoge mate van zekerheid te bieden. “Die werkzekerheid bereikt BWB door hun klanten (multinationals, kmo, lokale besturen, start- en scale-ups …) een hoge kwaliteit te bieden tegen een competitieve prijs en met voldoende flexibiliteit”, luidt het bij BWB.

BWB is actief in de voeding (gekoeld en niet gekoeld), highcare zone, elektro-assemblage, krimpverpakking, flowpack, blisterverpakking, displaybouw, groendienst, e-commerce en enclavewerk.

De algemeen directeur zal leiding geven aan het maatwerkbedrijf van de toekomst, innoveren in business modellen, nieuwe vormen van samenwerking opzetten en ambitieuze plannen realiseren.