Nieuws Vlaams Brabant Made in Live presenteert sterk najaarprogramma

Made in Live presenteert sterk najaarprogramma

made in limburg live-foto's Joren De Weerdt-www.jorendeweerdt.com

Made in Live presenteert sterk najaarprogramma

Made in Live pakt uit met een sterk najaarprogramma. Het eventformat van platform Made in zet topondernemers op het podium met pittige interviews en reikt businesscontacten aan.

Wat Made in Live van Mediahuis uniek maakt, is de combinatie tussen congres en networking. De sprekers zijn telkens rasechte ondernemers die u meestal nog niet op het podium zag staan maar die wel heel wat wijze lessen meebrengen.

Made in Antwerpen Live bijt de spits af op 4 oktober met onder anderen Inge Boets (La Scoperta, ex-partner E&Y), Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp) en Isabelle Dumortier (Tutu Shop). Boegbeeld van CD&V Kris Peeters geeft er zijn eerste interview naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Made in Antwerpen daagt zijn grote concurrent Bart De Wever (N-VA) uit om de confrontatie aan te gaan.

Voor Oost-Vlaanderen Live op 19 oktober werden Mathieu Jehl (ArcelorMittal) en Dirk Perquy (Terre Bleue) gestrikt. In Mechelen staan op 9 november Edwin Botterman (Alken Maes) en Birgit Conix (Telenet) op het podium. West-Vlaanderen gaat voor de eerste keer live op 23 november, met Albert De Brabandere (Brouwerij De Brabandere), Sylvie Becaus (Vlaamse Visveiling), Isabel Lambert (Washcot) en Yves Bryse (Barco).

Made in brengt een community bij elkaar en biedt netwerkmogelijkheden tussen beleidsmakers uit de regio. Zelfs in deze digitale wereld blijft persoonlijk contact belangrijk. “Met het eerstvolgende evenement gaan we voor de tiende keer live. Dat maakt ons najaar extra speciaal”, zegt Dominique De Pesseroy, business manager van Made in.

De sfeer proeven kan in de compilatiefilm https://www.youtube.com/watch?v=njkP0cQlI2c. Het programma ontdekken en inschrijven via www.madeinlive.be.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.