Nieuws Vlaams Brabant Moegestreden café-uitbaters zoeken overnemers

Moegestreden café-uitbaters zoeken overnemers

Moegestreden café-uitbaters zoeken overnemers

AARSCHOT –  De uitbaters van het bekende Aarschotse café De Oude Tijd, op de Bonewijk, zoeken overnemers. De tweede lockdown was er voor Bart Verbruggen en Emily Mees mentaal te veel aan. 

Twee jaar geleden trof een zware brand het Aarschotse monument. Uitbaters Bart Verbruggen en Emily Mees vochten terug maar gooien nu toch de handdoek. “Mentaal is de tweede lockdown er echt te veel aan”, zegt Bart. “Het sociale en plezante van op café te gaan is ver zoek wanneer we onze klanten geregeld moeten wijzen op de mondmaskerplicht wanneer ze rechtstaan. Soms voelde ik me hier meer politieagent dan café-uitbater.”

Mentale last 

Op sociale media lieten ze hun klanten weten ermee op te houden. “Met de komst van de tweede lockdown, hebben we (na veel praten en nadenken!) de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met het café”, zeggen de uitbaters. “De mentale last weegt te zwaar door en voor ons eindigt het verhaal spijtig genoeg hier. We hebben in dit klein monument van Aarschot veel mooie jaren achter de rug, heel veel nieuwe vrienden gemaakt en veel nieuwe vriendschappen zien ontstaan. Daarom is het ook met veel pijn in het hart dat we op deze manier ermee stoppen.”

Overnemer gezocht

We hopen echter dat er toch iemand is die dit goed draaiende, prachtige caféetje in stand kan houden. Iemand die in dezelfde trend wil verder gaan en ‘den Ouwe’ verder kan laten doorbloeien. Indien interesse voor de overname kan je ons altijd contacteren via Facebook of 0472-70.21.71.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.