Nieuws Vlaams-Brabant Mondmaskers in horeca en winkels op de schop

Mondmaskers in horeca en winkels op de schop

Mondmaskers in horeca en winkels op de schop

LEUVEN/HALLE/VILVOORDE/BRUSSEL – Op het Overlegcomité is net beslist dat het dragen van een mondmasker in de horeca en in winkels niet meer verplicht zal zijn vanaf 1 oktober. Dat geldt ook voor het personeel. 

Enkel op het openbaar vervoer, in zorginstellingen en bij contactberoepen zal het dragen van een mondmasker nog verplicht zijn. Bijvoorbeeld bij de kapper zal het dus wel nog verplicht zijn. Het gaat om een federale regeling, de regio’s kunnen mogelijk wel nog strenger optreden.

Het Overlegcomité heeft vanmiddag beslist dat discotheken op 1 oktober mogen openen als ze daarbij gebruik maken van het Covid Safe Ticket.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

Resto test afruimrobot uit

BOORTMEERBEEK - In het Boortmeerbeekse filiaal van de restaurantketen Wok Dynasty wordt een afruimrobot uitgetest. "Hij is nooit ziek en… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.