Nieuws Vlaams Brabant Multinational beloont Ternats bedrijf

Multinational beloont Ternats bedrijf

Multinational beloont Ternats bedrijf

TERNAT –  Het in Ternat gevestigde bedrijf ATS Brussels, producent van elektrische schakelkasten  en groothandel in elektrisch materiaal met focus op de industrie, heeft een mooie erkenning behaald tijdens de Supplier Awards 2020, een organisatie van multinational Atlas Copco. De supplier Awards zijn een waardering voor leveranciers wereldwijd die uitzonderlijke prestaties geleverd hebben binnen een specifieke toeleveringssector.

ATS Brussels, onderdeel van de ATS Groep, werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Operational Excellence’. Het bedrijf werd verkozen door haar leidersfunctie met betrekking tot het KANBAN-systeem waarbij een verregaande implementatie gerealiseerd wordt met de aankoopsystemen van Atlas Copco en waarbij de controle over alle inbound- en outbound onderdelen voor de productie van de elektrische schakelkasten gedeeld wordt op het Atlas Copco-netwerk. Deze manier van werken creëert een beter overzicht voor Atlas Copco en een sterkere verbondenheid tussen ATS Brussels en de productielijnen van Atlas Copco.

Samen verschil maken 

Wim Sonck, CEO van ATS Brussels: Deze prijs vormt een erkenning voor de vele jaren van hard werk, zowel van onze mensen op de werkvloer als onze mensen in engineering en administratie. Het up and running krijgen van dit KANBAN-systeem is met glans geslaagd door een intense samenwerking tussen ATS Brussels en verschillende afdelingen van ons moederbedrijf ATS. Ons motto ‘samen maken we het verschil’ is hiermee meer dan eens bewezen”, zegt Sonck.

Over ATS Groep 

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep en biedt een totaalpakket van diensten en producten aan in nagenoeg alle sectoren van de industrie, de tertiaire en de openbare sector. ATS Groep beschikt over een team van meer dan 900  technici en ingenieurs in verschillende sectoren van de elektrotechniek, mechatronica, HVAC en energieoplossingen. In 2020 werd een geconsolideerde omzet bereikt van 185 miljoen euro. In 2015 verwierf Luminus een meerderheidsparticipatie in ATS Groep.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Vilvoorde
Vilvoorde

Provincie ziet gascentrale niet zitten

VILVOORDE - De provincie Vlaams-Brabant weigert een vergunning toe te kennen aan Electrabel/Engie voor de gascentrale in Vilvoorde. Dat schrijft De Tijd. Dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.