Nieuws Vlaams Brabant Myriam geeft na 33 jaar fakkel door aan rechterhand

Myriam geeft na 33 jaar fakkel door aan rechterhand

Klaartje (links) heeft Althea Exclusive Skincare Center overgenomen van Myriam.

Myriam geeft na 33 jaar fakkel door aan rechterhand

AARSCHOT – Myriam Laporte heeft haar verzorgingszaak Althea Exclusive Skincare Center aan de Statiestraat in Aarschot overgelaten aan rechterhand Klaartje Daems. Daems was 10 jaar medewerkster bij Laporte. 

In februari 2019 maakte Myriam Laporte bekend dat ze haar jarenlange ervaring in de schoonheidssector als consultant ten dienste wilde stellen van andere schoonheidsinstituten. Intussen helpt de onderneemster collega’s bij het leiden van een onderneming en laat hen meer ondernemer zijn. Tot eind vorig jaar combineerde ze die opdracht met de functie van zaakvoerster van verzorgingsinstituut Althea Exclusive Skincare Center. Die zaak leidde ze 33 jaar.

Knopen doorhakken 

Sinds 1 januari dit jaar is Myriam zaakvoerster af van haar “kind”. Klaartje Daems, sinds haar 16de aan de slag bij Myriam, neemt het roer over. “Klaartje is als stagiaire bij mij begonnen”, vertelt Myriam. “Al vanaf het begin wilde ik dat ze groeide in haar werk, dat ze haar verantwoordelijkheid zou opnemen. En dat heeft ze ook met brio gedaan. Het moment was daar om knopen door te hakken. Klaartje heeft het handelsfonds van Althea Exclusive Skincare Center overgenomen. Ik wens haar alle succes toe. In ieder geval zal ik af en toe nog een handje helpen wanneer het erg druk is. Van ver moet ik niet komen omdat we boven de zaak blijven wonen.”

Gezondheidscrisis 

Het concept van Althea Exclusive Skincare Center blijft hetzelfde en voor het trouwe cliënteel verandert er niet veel. Voor deze laatste hadden Myriam en Klaartje in het kader van de overname verrassingen in petto maar de gezondheidscrisis stak daar een stokje voor. “Toch hopen we voor de klanten nog iets te kunnen doen. Wanneer weten we nog niet omdat het nog altijd niet duidelijk is wanneer de sector mag heropstarten. Ik vind het dan ook jammer voor Klaartje dat ze in deze omstandigheden moet beginnen”, besluit Myriam.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer