Nieuws Vlaams Brabant Navigha sluit zich aan bij de Keyrus groep

Navigha sluit zich aan bij de Keyrus groep

Navigha sluit zich aan bij de Keyrus groep

marc stukkensKeyrus uit Strombeek-Bever, een internationale speler in consultancy en technologie binnen het veld van data en digital experience, maakte een strategische investering in Navigha – een belangrijke management consultancy speler. Navigha zal geïntegreerd worden binnen Keyrus Management, de management consultancy tak van de Keyrus group.

De voorbije acht kende Navigha een succesvolle groei dankzij het helpen van klanten met hun grootste strategische uitdagingen. “Door de combinatie van de sterke punten en mogelijkheden van Keyrus en Navigha zal het mogelijk worden om de concurrentie een stap voor te blijven,” zegt Marc Stukkens, Executive VP van Noord-Europa van Keyrus.
Keyrus is continu bezig met het versterken van zijn positie als ‘value creator’ voor huidige en toekomstige klanten. We helpen deze bij hun transformatie door gebruik te maken van onze unieke samenvloeiing van diensten binnen de domeinen van data en digital experience.
“Keyrus volgt een consistente en constante aanpak om de visie van het bedrijf verder te implementeren”, zegt Stukkens. “De ontwikkeling en succesvolle combinatie van onze sterke expertise binnen technologie, data en digital experience maakt van Keyrus een unieke speler op de markt. De investering in Navigha moet in die context gezien worden. Keyrus en Navigha werkten al samen op tal van missies bij gemeenschappelijke klanten. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat dit partnership een toegevoegde waarde voor de klanten zal opleveren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.