Nieuws Vlaams-Brabant Netwerk Ondernemen heeft nieuwe community manager

Netwerk Ondernemen heeft nieuwe community manager

Lore Beckers. Credit: Linkedin.

Netwerk Ondernemen heeft nieuwe community manager

LEUVEN – Netwerk Ondernemen, mentoring-organisatie voor jonge groeibedrijven, haalt Lore Beckers aan boord. Ze gaat er aan de slag als community manager, specifiek voor Vlaams-Brabant en Limburg. Daarmee wordt zij bij Netwerk Ondernemen het eerste aanspreekpunt voor starters én mentoren uit die regio’s.

Netwerk Ondernemen is een organisatie die via gerichte trajecten start-ups en scale-ups begeleidt om de volgende stap te zetten (naar internationalisering, financiering,…). Netwerk Ondernemen brengt hen daarom in contact met relevante stakeholders, zoals collega-founders, ervaren ondernemers die een mentorschap opnemen en experten.

Operaties en foundersnetwerk 

Met Lore Beckers heeft Netwerk Ondernemen een nieuwe community manager beet. Beckers wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties en het opvolgen van het bestaande foundersnetwerk, maar ook voor de opstart van nieuwe mentorshiptrajecten en de verdere uitbouw van de organisatie.

Kwaliteiten 

“We zijn na een intensieve zoektocht heel enthousiast dat Lore ons team komt versterken, ze heeft absoluut de commerciële feeling, de ondernemersspirit en de communicatieve skills die nodig zijn voor haar rol. Ze treedt hiermee in de voetstappen van Sabine Eevers, die binnen Netwerk Ondernemen actief blijft, maar zich meer inhoudelijk gaat richten op de verdere uitwerking van nieuwe ondernemerstrajecten”, zegt Gert Gijbels, CEO van Netwerk Ondernemen.

Studies en carrière

Lore Beckers Beckers studeerde af aan de KU Leuven waar ze naast een master Economische Wetenschappen (EW) ook een Advanced Master in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies (CADES) afrondde. Na enkele stages was de nieuwe community manager actief als kredietconsulent bij Impulskrediet (Hefboom), dat microkredieten verstrekt aan (startende) ondernemers in Vlaanderen en Brussel die moeilijk terecht kunnen bij een reguliere bank. Binnen Hefboom was ze ook betrokken bij projecten rond sociaal ondernemerschap.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.