Nieuws Vlaams Brabant Nieuw business park voor rand

Nieuw business park voor rand

Nieuw business park voor rand

DROGENBOS/SINT-PIETERS-LEEUW – Op de grens van Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw zal in het tweede kwartaal van 2022 een nieuw bedrijvenpark de deuren openen: Drogenbos Business Park. Het project wordt in de markt gezet door Panorama Bedrijfsvastgoed.

In Drogenbos Business Park zullen 16 casco kmo-units worden gebouwd. Met elk een oppervlakte van 151 m2 tot 255m2. “De bedrijfsoppervlakte kan groter door een combinatie van units”, zegt Philip Van Bruystegem van Panorama Bedrijfsvastgoed. “De magazijnen zijn uitgerust met onder andere een automatische sectionale poort met aparte toegangsdeur, polybetonvloer en lichtstraat. De vrije hoogte bedraagt 6 meter en de diverse nutsleidingen (water, elektriciteit en data) komen individueel binnen per loods”. Naast de kmo-units is nog een perceel van 2.289 m2 te koop. De grond kan dienen voor de buitenopslag van materialen.

Locatie

De locatie van dit nieuwbouwproject en terrein is volgens Panorama een grote troef. “De zone ligt op amper 550 meter van de Bergensesteenweg (N6) en op ongeveer 2 km van de Brusselse ring (op-en afrit 18 in Ruisbroek), met een vlotte verbinding naar de E40”, luidt het.

Q2 2022

De oplevering van de units is voorzien tegen het tweede kwartaal van 2022. Panorama Bedrijfsvastgoed Brussel zal instaan voor de verkoop van de nieuwbouwloodsen alsook voor de industriegrond.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Dilbeek, Elsene
Dilbeek

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer