Nieuws Vlaams Brabant Nieuw VGD-kantoor in Halle adviseert ondernemers in hun verdere groei

Nieuw VGD-kantoor in Halle adviseert ondernemers in hun verdere groei

Nieuw VGD-kantoor in Halle adviseert ondernemers in hun verdere groei

Ondernemers uit regio Halle kunnen voortaan terecht bij VGD, dat onlangs een nieuwe vestiging opende in de stad. Met het nieuwe kantoor wil de financieel adviseur dichter bij de ondernemer staan en hem met proactief advies bijstaan in zijn verdere groei.

Jurgen Goeman, zelf een Hallenaar, staat aan het roer van het nieuwe VGD-kantoor. “De Vlaamse ondernemer vormt de kern van ons cliënteel. Halle is dus een regio waar wij met onze dienstverlening zeker een meerwaarde kunnen bieden”, weet hij. “Klanten kunnen rekenen op persoonlijk contact en meegenieten van de schaalgrootte van VGD. Alle nodige kennis is in ons kantorennetwerk aanwezig, waardoor we een antwoord op alle ondernemersvragen hebben.”

Meegroeien met de ondernemer

Het kantoor in Halle mikt op ondernemers die vooruit willen. Die kan het bijstaan met zijn proactief advies op maat van de klanten. “Dat begint altijd met een duidelijk zicht op de cijfers van de onderneming, maar we geloven sterk in een regelmatig contact met de klant. Vandaar ons motto: Let’s Talk!

Naast die regelmatige face-to-face meetings, zet VGD Halle ook sterk in op digitalisering. “We geloven sterk in een gedigitaliseerde boekhouding, zodat zowel wij als de klant continu alles op de voet kunnen volgen. We kunnen zo beter advies geven aan de hand van betrouwbare actuele cijfers, alle documenten efficiënt archiveren en zorgen voor een uitgebreide rapportage. Zo kunnen we nieuwe uitdagingen tijdig detecteren en focussen op de toekomst.”

Financieel adviseur én motivator

Jurgen Goeman wil met het nieuwe kantoor een klankbord zijn voor de klant. “We stellen een jaarlijks plan op met doelstellingen die we samen met klanten willen behalen. Op die manier willen we hen ook uitdagen. Dankzij de korte opvolging en duidelijke rapportering halen we altijd het onderste uit de kan en helpen we onze klanten succesvol ondernemen.”

Daarom ziet hij een opportuniteit in de verschillende jonge groeibedrijven die zich in de regio rond Halle vestigen. “Dankzij onze persoonlijke aanpak, in combinatie met de aanwezige kennis binnen VGD, kunnen we voor hun verdere groei van onschatbare waarde zijn.”

Advies dichtbij de klant

Het satellietkantoor in Halle past in de visie van VGD om als adviseur dichtbij de klant te staan. “In combinatie met de andere VGD-kantoren in ons netwerk, brengen we onze uitgebreide expertise dichter bij de klant.”

De VGD-adviseurs in Halle staan hier voor je klaar met ondernemersadvies op maat.

VGD is een businesspartner die meedenkt en begeleiding biedt bij het management en de uitbouw van een onderneming.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw
Dilbeek

Starter van de week: Roccoville

SINT-PIETERS-LEEUW/DILBEEK – Eind volgende maand opent Roccoville de deuren aan de Saviolaan in Dilbeek. In afwachting van de opening startte… Lees meer

Machelen, Sint-Pieters-Leeuw
Machelen

Ontwikkelaar past plannen Beaulieuwijk aan

MACHELEN/SINT-PIETERS-LEEUW - Projectontwikkelaar evillas uit Sint-Pieters-Leeuw heeft de plannen voor de nieuwe woonwijk tussen de Pieter Schroonsstraat en de George… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Strombeek-Bever, Tielt-Winge
Strombeek-Bever

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

TIELT-WINGE/STROMBEEK-BEVER - Regalo Esclusivo, distributeur van trendy schoenen en handtassen, wil haar aanbod verder uitbreiden met de hippe slippers van… Lees meer