Nieuws Vlaams-Brabant Nieuwe personeelsdirecteur voor UZ Leuven

Nieuwe personeelsdirecteur voor UZ Leuven

Peter Hermans, credit: UZ Leuven.

Nieuwe personeelsdirecteur voor UZ Leuven

LEUVEN – Peter Hermans is de nieuwe personeelsdirecteur van UZ Leuven. Hermans neemt de fakkel over van Marianne Vael die met pensioen is gegaan. 

Peter Hermans is master in de Psychologie aan KU Leuven. Na zijn studies ging hij aan de slag bij UZ Leuven waar hij beleidsmedewerker Psychiatrie werd. UZ Leuven ruilde hij in 1998 in voor een uitdaging in Ziekenhuis Oost-Limburg. In dat medisch centrum was Peter Hermans aanvankelijk beleidscoördinator, twee jaar later werd hij er personeelsdirecteur. Hermans zou ruim 23 jaar aan de slag blijven in Limburg.

Hermans neemt in UZ Leuven de fakkel over van Marianne Vael die met pensioen is gegaan. “Ik bouw graag mee aan een warm en verbindend personeelsbeleid met respect voor de patiënt en voor elkaar”, aldus Peter Hermans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Anderlecht, Asse
Anderlecht

Triest record! 24 falingen op 2 dagen

ZEMST/LEUVEN/TIENEN/BRUSSEL/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 24 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard op 2 dagen tijd.  Lees meer