Nieuws Vlaams Brabant Nieuwe productiehal van Entiris geschenk voor voedingssector

Nieuwe productiehal van Entiris geschenk voor voedingssector

Nieuwe productiehal van Entiris geschenk voor voedingssector

Entiris opende een nieuwe en innovatieve productiehal in de hoofdzetel in Aarschot. De innovatieve verpakkingshal is een geschenk voor de voedingssector. Het maatwerkbedrijf biedt flexibele en kostenefficiënte kwaliteitsoplossingen op maat.

Manueel of semiautomatisch verpakkingswerk? Productie van staalboeken en presentatiemateriaal? Stofvrij of in een cleanroom verpakken van medische en farmaceutische producten? Of 3D-maatontwerp van slimme verpakkingsoplossingen? In de eigen productiehallen of bij de klant levert Entiris precies die services die een bedrijf of een bepaald project nodig heeft.

In de nieuwe productiehal in Aarschot zet Entiris zijn mensen en machines in voor nauwkeurige en budgetbewuste kwaliteitsverpakkingen. De site past zich soepel aan de projectnoden van de klant aan. Vooral de voedingssector vaart er wel bij. De hal is ingericht voor het verpakken van voedingswaren als confiserie, koekjes en chocolade.

Vernieuwende infrastructuur is belangrijk. Maar de grootste troef van Entiris is en blijft het bestand van 1.700 medewerkers. “In acht vestigingen in Vlaams-Brabant en Antwerpen werken mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. Stuk voor stuk zijn het harde werkers met gouden handen”, zegt commercieel directeur Koen Mollen.

Entiris stemt de werking af op marktevoluties en consumentenbehoeften. “We spelen proactief in op vragen van klanten. Zo semi-automatiseren we in overleg onze productielijnen of investeren we in nieuwe machines. Waar nodig plaatsen we onze mensen bij onze klantbedrijven.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.