Nieuws Vlaams Brabant Nieuwe topvrouw en voorzitter voor Marsh BeLux

Nieuwe topvrouw en voorzitter voor Marsh BeLux

Nieuwe topvrouw en voorzitter voor Marsh BeLux

OUDERGEM – Rebecca Tielemans is aangesteld als de nieuwe CEO van verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Marsh BeLux. Tielemans volgt Henri Steyaert op. Meteen kondigt het bedrijf ook de aanstelling van Gilbert Van den Eynde aan als nieuwe voorzitter van Marsh België en Luxemburg. 

Rebecca Tielemans heeft meer dan 20 jaar ervaring in risicoadvies en verzekeringsbemiddeling. Voorafgaand aan haar benoeming was ze verantwoordelijk voor het segment Risk Management (grote en internationale klanten) van Marsh België en Luxemburg. Ze vervoegde Marsh – waar ze destijds haar carrière begon -, in 2017 na een aantal jaren in management- en onafhankelijke consultant- en makelaardijfuncties. Eerder was ze ook verantwoordelijke voor het
segment Publieke Sector, Luchtvaart, Gezondheidszorg en Life Sciences bij Aon België. Tielemans volgt Henri Steyaert op die 30 jaar actief was bij Marsh, waarvan 7 jaar als CEO.  Rebecca zal zich concentreren op het verbeteren van de klantervaring; zij zal aan de klanten risicoadvies- en strategische diensten van Marsh  verstrekken.

Voorzitter 

Gilbert Van den Eynde zal fungeren als voorzitter van Marsh België en Luxemburg en zal ook interim Risk Management verantwoordelijke worden voor België en Luxemburg. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector brengt hij
leiderschapsexpertise in deze rol. Hij trad in 2002 in dienst bij Marsh en bekleedde verschillende senior leiderschapsfuncties, recentelijk als Risk Management verantwoordelijke voor Continentaal Europa.

Oplossingen 

“Zowel Rebecca als Gilbert zijn zeer ervaren risico- en verzekeringsprofessionals met uitgebreide ervaring in de regio en wereldwijd”, aldus Siegmund Fahrig, CEO van Marsh Continental Europe. “Hun diepgaande kennis van de problemen waarmee onze klanten te maken hebben, stelt ons in staat om de oplossingen te blijven leveren die onze klanten nodig hebben om door een steeds complexer wordend wereldwijd risicolandschap te navigeren. Ik wil ook graag Henri bedanken voor zijn vele jaren van dienst en wens hem veel nieuwe uitdagingen toe”.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.