Nieuws Vlaams Brabant Officenter breidt zich uit naar Vilvoorde

Officenter breidt zich uit naar Vilvoorde

Officenter breidt zich uit naar Vilvoorde

officenterOfficenter breidt zich allicht nog dit najaar uit naar Vilvoorde. De koop van een leegstaand pand van 4.000 vierkante meter aan de Luchthavenlaan werd donderdag gesloten. Na Leuven wordt Vilvoorde de tweede vestiging van het businesscenter in Vlaams-Brabant.

Kiezen voor een businesscenter van Officenter is een garantie voor service, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Het bedrijf biedt een ideale uitvalsbasis voor zowel zelfstandige beroepen als groeiende kmo’s en satellietkantoren. De klant maakt gebruik van de volledige infrastructuur: individueel kantoor,  vergaderzalen, permanent secretariaat en loungebar. Hij legt ook contacten met andere ondernemingen, wat kan leiden tot advies en uitwisseling van knowhow op zakelijk vlak.

Officenter heeft al vestigingen in Leuven, Geel, Turnhout, Hasselt, Antwerpen en Maastricht. Als alles meezit, opent nog voor de jaarwisseling een zevende vestiging in Vilvoorde. De koop werd donderdag afgerond. “Het gaat om een leegstaand pand van 4.000 vierkante meter aan de Luchthavenlaan. Ik zou het graag op 15 december openen, maar dat moeten we nog bekijken met onze aannemers”, zegt ceo Christa Jouck.

Eerder deze week kreeg het filiaal in Turnhout een beloning omdat het de titel binnenhaalde van fitste Officenter (foto). Jouck liet er een fitnessruimte installeren die werd gedoopt tot Fit Flex. De officiële ingebruikname gebeurde ter gelegenheid van de viering van het vijfjarig bestaan van de Kempense vestiging.

Die Fit Flex telt een aantal cardiotoestellen. Jouck gaat even afwachten hoe de toestellen worden gebruikt en dan bestaat de kans dat ze ook worden geïnstalleerd in de andere Officenters. Een Flex Relax met massagebedden bevindt zich in elk filiaal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.