Nieuws Vlaams Brabant Onderneemster is voortaan ijskoningin

Onderneemster is voortaan ijskoningin

Onderneemster is voortaan ijskoningin

HOLSBEEK/MAASMECHELEN – Ilse Organe, zaakvoerster van het Holsbeekse change managementbedrijf Organdipity, heeft een overeenkomst gesloten met het Maasmechelse Ice of Queens, bouwer/verkoper/verhuurder van ijskarren. Organe zal de vloot van retro en moderne ijskarren commercialiseren en business opportuniteiten ontwikkelen. 

Ilse Organe en Giovanni Donati, zaakvoerder van Ice of Queens, kennen elkaar uit het event circuit. Die samenwerking krijgt nu een verlengstuk. “Voortaan zal ik me een dag per week bezighouden met de verhuur van de ijskarren en de business development”, zegt Ilse. “Met dit initiatief willen we anticiperen op de home delivery. In die context is het de bedoeling dat ik mijn extra ervaring in de retail ga inzetten ten voordele van Ice of Queens.”

Moduleerbare ijskarren

In het verhuuraanbod zitten een reeks retro ijskarren en een 40-tal moderne omgebouwde bestelwagens. “Het zijn gekoelde voertuigen die ook voor niet gekoelde activiteiten inzetbaar zijn. Afgelopen zomer heeft bijvoorbeeld Decathlon nog een reeks van die bestelwagens ingezet voor een actie. Toen werden extra netjes voorzien om het sportgerei van de keten in op te bergen. Met de moduleerbare bestelwagens is heel wat mogelijk. Een bed installeren? Neen, dat is niet mogelijk door de basisopbouw van de kar. Maar bijvoorbeeld een melkboer of groenteverkoper kan de bestelwagens voor korte, middellange of lang termijn huren en zijn/haar activiteiten zonder problemen uitrollen”, zegt Organe.

Prijs varieert 

Momenteel worden dagelijks gemiddeld een 10-tal omgebouwde bestelwagens verhuurd. De kostprijs per dag varieert in functie van de duur van de huurovereenkomst. Het is de bedoeling dit verhuurconcept permanent aan te bieden. Wie een ijskar van Ice of Queens wilt huren, kan Ilse Organe contacteren op 0499-99.93.47 of ilse@organdipity.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer