Nieuws Vlaams Brabant Onderneemster ruilt massagetafel in voor carrière in digitale wereld

Onderneemster ruilt massagetafel in voor carrière in digitale wereld

Copy: Ellen Popshots.

Onderneemster ruilt massagetafel in voor carrière in digitale wereld

AARSCHOT – Het massagesalon van de Aarschotse Valerie Vos (27) was het afgelopen jaar met de regelmaat van de klok  noodgedwongen gesloten. Vos bleef niet bij de pakken zitten en gooide haar carrière om. De marketeer schoolde zich bij tot webdesigner en richtte agency It’s A Design Thing op. De zaken van de start-up gaan zo goed dat de uitbating van het massagesalon Très-ZEN na de heropening van de sector zal verzorgd worden door iemand anders.

In augustus vorig jaar startte Valerie Vos met It’s A Design Thing, een agency waar klanten terechtkunnen voor al hun online wensen. “Dat gaat van webdesign over een Instragram-feed tot een webshop”, vertelt Valerie.  De digitale wereld was een jaar geleden nog een redelijk onbekend terrein voor de gediplomeerde marketeer. “Door de gezondheidscrisis besefte ik dat de komende maanden onze levens en die van ondernemers zich vooral online zouden afspelen. Een IT-opleiding had ik niet, wel een vaste wil om er iets moois van te maken. Ik schoolde me bij en liet me omringen door de juiste mensen”, luidt het.

Coachingtraject

Valerie volgde een coachingtraject van 6 maanden bij business elevator Fast Forward Amy. “Tijdens die lessen heb ik geleerd hoe ik mijn business moest opbouwen en ontwikkelde ik een mooi netwerk. Voor de IT-gerelateerde zaken kon ik een beroep doen op mijn vriend Brent Willems die op dat gebied beslagen is”, luidt het. De zaken gingen vlot van start, en Valerie vond partners voor fotoshoots en copywriting.

Dromen najagen

Met haar verhaal wil Valerie tonen dat het leven ontelbare mogelijkheden biedt, als je er maar voor gaat, ongeacht je achtergrond of opleiding. Ze hoopt dan ook dat dit succesverhaal een motivatie kan zijn voor anderen om hun eigen dromen na te jagen. Zelfs tijdens een pandemie. Het massagesalon? “Door de drukte bij It’s A Design Thing heb ik geen tijd meer om me fulltime bezig te houden met het massagesalon. Eens die sector terug open mag, zal ik de uitbating van Très-ZEN in handen geven van iemand anders”, besluit Valerie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer