Ondernemers gezocht voor logiesuitbating in Park Schoonhoven

AARSCHOT - Vorige zomer kon je al eens een nachtje doorbrengen in Park Schoonhoven in Aarschot. Ook voor deze zomer is het stadsbestuur op zoek naar logiesuitbating. “Het is zalig ontwaken op een unieke locatie”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten (Open VLD). “We roepen alle ondernemers op om hun kans te wagen en een concept in te dienen.”

Aarschot is dit jaar opnieuw op zoek naar uitbaters van logeermogelijkheden in Park Schoonhoven. “Het park is een prachtig stukje groen vlak bij ons gezellige stadscentrum”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten. “Het is er zalig ontwaken op een unieke locatie. Daarom zoeken we een tijdelijke logiesuitbating. We roepen dus alle ondernemers op om hun kans te wagen en een concept in te dienen.”

Tenten of chalets

De uitbating is voorzien van 1 mei tot en met 3 november 2023. “We stellen een specifieke zone van het park open”, zegt schepen Bert Van der Auwera (Open VLD). “Omdat de uitbating maar tijdelijk is, zijn ook alleen tijdelijke constructies toegestaan. Denk maar aan tenten of op- en afbouwbare chalets.”

Wie geïnteresseerd is, heeft tot 7 april tijd om zich in te schrijven via de website van de stad. Het stadsbestuur kiest er uiteindelijk het beste voorstel uit. Voor alle concrete informatie rond de wedstrijd kan je hier terecht.