Nieuws Vlaams Brabant Ondernemingsrechtbank heeft slecht nieuws voor 7 bedrijven

Ondernemingsrechtbank heeft slecht nieuws voor 7 bedrijven

Ondernemingsrechtbank heeft slecht nieuws voor 7 bedrijven

TIENEN/BEGIJNENDIJK/DIEST/LEUVEN/LINTER/TREMELO – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 7 bedrijven failliet verklaard. 

Curatoren Johan Mommaerts en Steven Nysten

  • Drankenhandel Toast, met maatschappelijke zetel aan Dellenbosweg in Linter, is in faling.

Curator Gerry Verschuren

  • Dienstverlener Athena Expert-Fiduciaire, ingeschreven aan de Justus Lipsiusstraat in Leuven, is failliet verklaard. Bestuurder William Robinson is eveneens failliet verklaard.
  • Adviesbureau Xtend, Raamlolaan in Tremelo, is in faling.
  • De onderneming Palux Trading, Liersesteenweg in Begijnendijk, heeft de boeken neergelegd. Palux Trading was actief in de branche van de onderhoudsproducten.

Curator Edwin Bellis

  • Horecavennootschap V&L, met maatschappelijke zetel aan de Gilainstraat in Tienen, is failliet. V&L is de vennootschap achter café De Zon.

Curator Ellie Verhaegen

  • Aan de Sint-Annastraat in Diest is er geen toekomst meer voor VOF Krok. Het bedrijf was actief in de sector van de schoonmaak en het reinigen van voertuigen.
  • De vennootschap C&A Tools, Gouden Kruispunt in Tielt-Winge, is failliet verklaard. De vennootschap was actief in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Dilbeek
Brussel

12 falingen

ROTSELAAR/DILBEEK/HERNE/GRIMBERGEN/HOEILAART/OVERIJSE/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 12 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Out Of Office
Kampenhout
Kampenhout

Out of Office: Jeffrey De Sutter

KAMPENHOUT -  De hele zomer bieden ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Landen, Leuven
Landen

2 falingen

LEUVEN/LANDEN - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft het faillissement geopend van 2 zaken.  Lees meer