Nieuws Vlaams-Brabant Ontdek shortlist Vlaams-Brabantse “Jonge Ondernemer van het Jaar”

Ontdek shortlist Vlaams-Brabantse “Jonge Ondernemer van het Jaar”

Ontdek shortlist Vlaams-Brabantse “Jonge Ondernemer van het Jaar”

De shortlist van de verkiezing Vlaams-Brabantse “Jonge Ondernemer van het Jaar” in bekendgemaakt. Hieronder lees je meer over de kandidaten. De winnaar wordt op donderdag 28 maart 2019 voorgesteld in feestzaal Den Ast in Kampenhout. 

Met de award 3Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer’ wil JCI Vlaams-Brabant jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. “Tijdens de verkiezing zetten we ieder jaar een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar in de schijnwerpers”, aldus de organisatie. “Met als doel de beste laureaat als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant te laten deelnemen aan de finale de Vlaamse Ondernemer van het Jaar.”

Visitekaartje 

Voorzitter Marita Vranckx: “De award is een mooie beloning die enkel is weggelegd voor de beste regionale ondernemer die zich weet te onderscheiden op gebied van ondernemerschap, innovatie, internationalisme, ethisch ondernemen en gemeenschap”, aldus Vranckx. “De bekroning is een schitterend visitekaartje voor de jonge ondernemer en zijn/haar bedrijf en een ideale gelegenheid om hun netwerk te vergroten en extra visibiliteit en werknemers aan te trekken.”

Shortlist  

Kristof Mertens van Porphyrio, een spin-off van de KU Leuven, uit Herent. Porphyrio is een van de markleiders in het aanbieden van big data oplossingen voor onder andere pluimveebedrijven. Door het monitoren van die data en het in kaart brengen van info over onder andere legcapaciteit, genetische voorbestemdheid voor het verbeteren van de legproductie, of nog de luchtvochtigheid in de stallen, kunnen pluimveehouders hun stallen beter beheren en het niveau van de leefomstandigheden voor het pluimvee verhogen.

Peter Staveloz van iReachm uit Vilvoorde. Zijn concept is simpel en toch geniaal. Het speelt in op een steeds grotere nood van bedrijven om dag in dag uit bereikbaar te zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw contacten je vlot kunnen bereiken, bieden zij een alternatief voor de klassieke voicemail, de ‘Personal Assistant App’. De beller wordt namelijk niet naar je voicemail maar naar een persoonlijke assistente doorgeschakeld. Deze neemt de boodschap aan of noteert de contactgegevens van de beller. Hiermee maakt iReachm komaf met lange wachttijden, verloren oproepen en moeilijk bereikbare contactpersonen.

Moustapha Karbouch van Ensur uit Brussel. Ensur werd opgericht in 2014 en is een consultancybureau dat advies en expertise levert aan uitsluitend verzekeringsmaatschappijen. Het bureau, dat onder leiding staat van een vijfkoppig partnerteam – Reinold Vanhevel, Peter Knaepkens, Niki Serruys, Moustapha Kharbouch en Stephan Podevyn – richt zich met zijn dienstenportfolio op vier focusgebieden: transformaties & reorganisaties, procesoptimalisaties, distributiestrategie, risk & compliance.

Adrien Roose van Cowboy uit Brussel. Nadat de bezorgdienst Take Eat Easy over de kop ging, wilden de oprichters de wereld veroveren met een betaalbare en hippe elektrische fiets. De Belgische start-up Cowboy betreedt de markt met een innovatieve en bekroonde elektrische fiets voor de moderne pendelaar. De oprichters van het nieuwe merk zijn gedreven door een gemeenschappelijk ambitie: de elektrische fiets van vandaag heruitvinden en de mobiliteit in de Belgische steden verbeteren.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.