Nieuws Vlaams Brabant Oude winkels van Colruyt krijgen nieuw kleedje

Oude winkels van Colruyt krijgen nieuw kleedje

Oude winkels van Colruyt krijgen nieuw kleedje

Colruyt plant de komende twaalf jaar de renovatie van 234 winkels. De retailgroep uit Halle gaat dat doen op en energiebesparende manier. De investering bedraagt 75 miljoen euro. Dat heeft de supermarktketen maandag bekendgemaakt.

Colruyt is in de sector een pionier in energiemaatregelen. Sinds 2007 bouwt de groep uit Halle alleen zogenaamde lage-energiewinkels. De supermarktketen gaat nu ook de oudere winkels energiebesparend renoveren. Het gaat om 234 van in totaal 516 winkels.

De gebouwen worden extra geïsoleerd en zullen met groene energie werken in plaats van met fossiele brandstoffen. Jaarlijks wil het bedrijf twintig winkels aanpakken. Het gaat voornamelijk om winkels van Colruyt zelf en filialen van dochteronderneming Okay.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.