Nieuws Vlaams Brabant Out of Office: Jeffrey De Sutter

Out of Office: Jeffrey De Sutter

Foto: Erik Van Eycken.

Out of Office: Jeffrey De Sutter

KAMPENHOUT –  De hele zomer bieden ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven. Wat zijn hun favoriete restaurants? Waar gaan ze op vakantie? Voor wie nemen ze altijd de telefoon op? Wat zijn hun favoriete artiesten? Jeffrey De Sutter van De Sutter Naturally is onze gast van deze week. 

Welke vakantiebestemming zou je met plezier 14 dagen willen uitzitten in quarantaine?

De bestemming op zich speelt weinig rol, zo lang er maar water en zon is! Dit in combinatie met het juiste gezelschap mag de quarantaine langer duren dan 14 dagen.

Wat is de belangrijke tip die je kinderen zeker moeten onthouden?

Blijven doorzetten in het leven, ook al loopt het eens een periode wat minder vlot. Dit kan alleen maar door de juiste mindset en positiviteit.

Welk object op 4 wielen komt het meeste in je dromen voor?

Een moeilijke vraag… Ik kom tijdens mijn dromen eigenlijk weinig objecten op 4 wielen tegen…

Aan welke huishoudelijk taak heb je een bloedhekel?

Ik moet me hier gelukkig niet al te veel van aantrekken en kan me dus 100% focussen op andere leuke zaken die voor mij ook veel productiever zijn.

Voor welke cursus zou je je nog willen inschrijven als je meer tijd zou hebben?

Ik zou mijn talenkennis nog wat willen bijspijkeren. Het is iets waar ik als jonge kerel misschien wel te weinig aandacht aan heb besteed. Achteraf heb ik er spijt van omdat je je talen toch wel meer nodig hebt dan je tijdens je schoolperiode zou denken. Momenteel ben ik bezig met een cursus Duits.

Kook je graag?

Geen idee, want ik heb het nooit eerder gedaan…😊 Ik vermoed dan ook dat er weinig kookkunsten voor mij zijn weggelegd.

Met welk cadeau kan men jou echt een plezier doen?

Ik heb het voorrecht om reeds over veel te beschikken dat me gelukkig maakt. De gewone simpele dingen des levens zoals tijd doorbrengen met mijn dochter en haar gelukkig zien opgroeien maakt het helemaal af.

Op welke leeftijd denk je te stoppen met werken?

Ik ben als ondernemer vele uren per dag actief bezig met de groei van mijn bedrijven, al voelt dit niet aan als “werken”. Zo lang het op deze leuke manier kan, zou ik het niet kunnen missen. Misschien ben ik op mijn 75 jaar nog op deze manier bezig onder het motto “niks moet, alles kan” en het belangrijkste van allemaal: zo lang ik er maar plezier aan beleef.

Welke auto staat in je garage als je niet naar budget moet kijken? 

Ik droom er al enkele jaren van om me eens een sportwagen zoals een Porsche of Ferrari aan te schaffen. Leuk voor in de zomer. Tot op heden waren er altijd andere prioriteiten, door maximaal te investeren in mijn bedrijven en komt de fun nog even op de 2de plaats.

Voor wie neem je zeker je telefoon op, ook al is het 3 uur ’s nachts?

Ik probeer maximaal te genieten van mijn nachtrust door mijn gsm uit te schakelen. Maar als er iemand van de naaste vrienden mij nodig heeft, dan zal men mij wel weten te vinden en zal ik voor ze klaar staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Galmaarden
Galmaarden

Starter van de week: Qadee

GALMAARDEN - Aan Plaats in Tollembeek (Galmaarden) is Qadee van start gegaan. De zaak van mede-eigenaar Bjorn Devillé is onze… Lees meer