Nieuws Vlaams Brabant Pall Life Sciences start bouwwerken voor uitbreiding

Pall Life Sciences start bouwwerken voor uitbreiding

Pall Life Sciences start bouwwerken voor uitbreiding

Bij de producent van ultrazuivere verpakkingsmaterialen Pall Life Sciences in Hoegaarden werd maandag met de symbolische eerstesteenlegging het startschot gegeven van uitbreidingswerken. Het ambitieuze bouwproject verschaft Pall tegen eind november extra kantoorruimten. Dat moet uitmonden in jobcreatie en innovatie.

Pall Life Sciences is onderdeel van de internationale groep Pall Corporation, gespecialiseerd in steriele verpakkingen. Het bedrijf biedt oplossingen voor vloeistofbeheersing in de biotechsector en de farmaceutische industrie. De producten worden vanuit Hoegaarden wereldwijd geleverd.

Om de positie als marktleider te behouden werd een uitbreiding van de locatie in Hoegaarden noodzakelijk. Daarmee worden de drie Belgische vestigingen ondergebracht in één vestiging. Voor de bouwwerken gaat Pall in zee met aannemer Mathieu Gijbels en architectenbureau Stefan Soenens.

“Pall is overtuigd van de kwaliteit die we kunnen leveren en schenkt ons het vertrouwen voor de uitbreiding van hun kantoorgebouwen in Hoegaarden”, zei Mathi Gijbels, ceo van De Voordenkers.

Het bedrijf telt in Hoegaarden momenteel meer dan 200 medewerkers. Door de uitbreiding zal het tegen eind 2017 groeien tot meer dan 250 werknemers. Eind november staat de oplevering gepland en kan het nieuwe kantoorgebouw ingenomen worden.

De symbolische eerste kolom op de site werd geplaatst door Mario Philips, managing director van Pall Life Sciences, Mathi Gijbels van het aannemersbedrijf, architect Stefan Soenens en burgemeester van Hoegaarden Jean-Pierre Taverniers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.