Nieuws Vlaams Brabant Peter Witsenburg versterkt Thinfactory

Peter Witsenburg versterkt Thinfactory

Peter Witsenburg versterkt Thinfactory

Peter WitsenburgPeter Witsenburg is aangesteld als Business Development Manager bij de cloud orkestratie ontwikkelaar, hoster en integrator Thinfactory uit Zaventem. Dit is een nieuwe functie binnen het sales- en marketingteam, waarmee de organisatie duidelijk aangeeft te investeren in innovatie.

Witsenburg kent de sector van binnenuit dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse posities in binnen- en buitenland bij onder andere Simac, de Cronos-groep en InterXion. Als Business Development Manager is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe, integrale concepten op het gebied van cloud diensten, orkestratie en integratie.
“Wij zijn erg enthousiast over de komst van Peter”, zegt Geert Hauwaerts, CEO van Thinfactory. “Hij heeft de kennis en internationale ervaring om Thinfactory, en de cFactory en cPlaza producten in Europa verder op de kaart te zetten en onze klanten in bestaande markten te ondersteunen.”

“Thinfactory heeft een uniek cloud orkestratie platform ontwikkeld en dienstenportfolio dat volledig inspeelt op de behoeften van onze klanten”, zegt Peter Witsenburg. “Ik kijk er al naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het bestaande partner ecosysteem en de verdere uitbouw van de cFactory en cPlaza platformen, dat vanaf de start gericht is geweest op internationale expansie.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.