Nieuws Vlaams Brabant Phoenix zet deuren van sauna gratis open voor zorgsector

Phoenix zet deuren van sauna gratis open voor zorgsector

Phoenix zet deuren van sauna gratis open voor zorgsector

saunaphoenixMet een hart voor de zorgsector toont Sauna Phoenix uit Landen hoe een klein gebaar groot kan zijn in de strijd tegen de verzuring. Uit dankbaarheid voor de professionele zorgen bij de geboorte van hun dochtertje willen de eigenaars iets terugdoen. Alle personeelsleden uit de zorgsector krijgen tot 31 augustus gratis toegang tot het saunacomplex.

Joury Bamps en partner van Sauna Phoenix willen met deze geste hun dankbaarheid uitdrukken naar het personeel. “Elke dag opnieuw klaarstaan met raad en daad en een zorgende hand: dat verdient een dikke pluim”, zeggen ze. Ze wilden graag iets terugdoen en kwamen op het idee om alle beroepen gelinkt aan de zorg, uit te nodigen in hun saunacomplex tussen 1 juli en 31 augustus. Van onderhoudspersoneel tot administratieve en medische werknemers.

“Zo kunnen we de rollen eens omdraaien en hén in de watten leggen”, stelt Joury Bamps. “Er mag best wel meer waardering zijn voor mensen die onder hoge druk en in  onderbemande arbeidsomstandigheden moeten werken. Ze geven met veel warmte en optimisme het beste van zichzelf. Dat willen we met ons initiatief in de verf zetten.”

Personeelsleden moeten uiteraard bewijzen dat ze in de zorgsector werken. Dat kan via een badge of een andere legitimatie. Reserveren wordt aangeraden. Het saunacomplex is gevestigd aan de Steenweg op Sint-Truiden 442 in Landen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.